Boksen Jeugd Hoeksche Waard

Elke maandag- en/of donderdagavond

Bij ZBBG kan de jeugd op een speelse maar pedagogische verantwoorde manier de beginselen van het boksen leren. Het boksen is een goede sport voor kinderen omdat er een diversiteit aan oefeningen wordt gegeven. Kinderen trainen hierdoor o.a. hun uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en reactievermogen.

Omdat het boksen een fysieke sport betreft leren we de kinderen ook om goed rekening te houden met elkaar, hun grenzen aan te geven en deze grenzen ook te respecteren. De lessen dragen dan ook bij aan de sociale omgang met elkaar en de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. We geven de kinderen structuur en discipline en we leren ze om met elkaar om te gaan met respect. Het belangrijkste vinden we natuurlijk het bewegen en dat elk kind elke week weer met plezier naar ZBBG komt.

Alle kinderen trainen met kinderbokshandschoenen en binnenhandschoenen ter bescherming van de handen en polsen. Tevens zijn binnen-/sportschoenen vereist. Handschoenen en bandage hebben wij te leen, zodat de kinderen de eerste keer kunnen kijken of ze het leuk vinden. Uiteraard zijn ouders van harte welkom om te blijven kijken.

Rooster
ma t/m 8 jaar 17:45 - 18:30
ma t/m 12 jaar 18:30 - 19:15
do t/m 8 jaar 17:45 - 18:30
do t/m 12 jaar 18:30 - 19:15
Aanmelden gratis proefles Inschrijven
  • 2 x per week
  • Gratis proefles
  • Geen inschrijfkosten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 27,50 per maand

Gratis Proefles

Wil jij het boksen een keer uitproberen? Geen probleem! Kom 1 of 2 keer gratis een proefles volgen eventueel samen met een vriendje of vriendinnetje. Gebruik onderstaande knop om je aan te melden voor een gratis proefles.

Aanmelden gratis proefles
Mijn account Menu
Top