Ons team

Image

Yorick

Sporttrainer

"In boksen mijn passie gevonden"

Yorick is sinds hij kon bewegen al bezig met sport en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In zijn zoektocht heeft hij diverse disciplines binnen de (vecht-)sport doorlopen en uiteindelijk zijn passie gevonden in het boksen.

In het dagelijkse leven is hij werkzaam als operationeel- en trajectbegeleider. Binnen de overheid verzorg hij context gerichte trainingen aan opsporingsambtenaren. Hij is dagelijks bezig met het ontwikkelen van onderwijs binnen het werkveld gevaar beheersing. Als trajectbegeleider gaat hij meer in op het groeiproces van het individu. Het beste uit de ander halen loopt als een rode draad door zijn leven en zijn ervaringen past hij graag toe bij zijn eigen onderneming ZBBG.

Image

Arnoud

Sporttrainer

"Fysiek maar ook mentaal sterker door sporten"

Arnoud heeft een sportieve jeugd gehad als voetballer en wedstrijden atletiek. Na zijn militaire loopbaan bij de luchtmobiele brigade heeft hij 8 jaar judo beoefend en vervolgens daar ook bij gaan boksen. Na 15 jaar boksen is hij zijn eigen onderneming gestart en heeft hij zich omgeschoold naar Fitvak A & B Personal Trainer en tevens zijn Docenten opleiding afgerond.

In het dagelijks leven is Arnoud ook werkzaam als docent gevaarsbeheersing en geeft hij dagelijks les als Personal Trainer. Als docent en trainer vind hij het prachtig om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei die mensen doormaken door sporten. Aldus Arnoud worden mensen door sporten niet alleen fysiek sterker, maar ook komt men mentaal steviger in hun schoenen te staan.

Image

Arda

Docent

"Mobiliteit en Stabiliteit staat bij mij op 1"

Arda is een aantal jaar actief geweest als Atletiek- en Atletiek-Jeugdtrainer. In 2016 heeft zij zichzelf omgeschoold naar Sport- & Massagetherapeut en is ze uiteindelijk haar eigen praktijk gestart in Zuid-Beijerland. In 2017 is Arda tevens begonnen als (Sport-)Verzorgster bij ZBVH en opvolgend in 2018 haar diploma behaald voor "Allround Conditie en Hersteltrainer". Arda blijft zich ontwikkelen binnen de sport en heeft inmiddels haar papieren voor Physical Performance trainer en Weightlifting level 1 & 2

Arda vind het super leuk om mensen te helpen zichzelf naar een hoger niveau te tillen als het gaat om krachttraining en de performance van de uitvoering en bewegingen. Mobiliteit en Stabiliteit staat bij mij op 1!

Binnenkort

Docente Yoga

"Zie ik jou binnenkort op de Yoga mat?"
Image

Ivar

Medewerker

Ivar runt samen met Yorick alles in & om de sportschool. Hij is voornamelijk werkzaam achter de schermen maar daardoor niet minder belangrijk. Ook is hij op de sportvloer te vinden maar dan vooralsnog om te sparren met zijn maatje James (de Stofzuiger). Verder verzorgd hij de administratie en doet hij diverse klussen en onderhoud.

Mijn account Menu
Top